Shpallje vendi i lirë pune, punëtor mirëmbajtje/lulishtar pranë Rep.Usht. 6630

Pozicioni i punës: punëtor mirëmbajtje/lulishtar,
Reparti/Institucioni: Rep.Usht. 6630,
Vendi: Tiranë,
Paga: sipas VKM nr. 717, datë 23.06.2009 “Për pagat e punonjësve mbështetës”,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe intervistë,
Lloji i kontratës së punës: 3 mujore,
Data e fillimit të aplikimit: 06.01.2017,
Data e mbylljes së aplikimit: 20.01.2017.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, shef në Sektorin e Financës, QKMB

Pozicioni i punës: shef në Sektorin e Financës,
Reparti/Institucioni: QKMB,
Vendi: Tiranë,
Paga: sipas VKM nr. 589, dt. 17.07.2013 dhe VKM nr. 545, datë 11.08.2011,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe intervistë,
Lloji i kontratës së punës: 1 vjeçare,
Data e fillimit të aplikimit: 12.12.2016,
Data e mbylljes së aplikimit: 22.12.2016.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, specialist për mjetet mësimore, QGjH në AFA

Pozicioni i punës: specialist për mjetet mësimore,
Reparti/Institucioni: QGjH në AFA,
Vendi: Tiranë,
Paga: sipas VKM nr. 589, dt. 17.07.2013 dhe VKM nr. 545, dt. 11.08.2011,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe intervistë,
Lloji i kontratës së punës: 1 vjeçare,
Data e fillimit të aplikimit: 12.12.2016,
Data e mbylljes së aplikimit: 22.12.2016.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, administrator pranë Rep. Usht. 6630

Pozicioni i punës: administrator,
Reparti/Institucioni: Rep. Usht. 6630,
Vendi: Tiranë,
Paga: sipas VKM-së, nr.717, datë 23.6.2009,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe intervistë,
Lloji i kontratës së punës: 3 mujore,
Data e fillimit të aplikimit: 06.12.2016,
Data e mbylljes së aplikimit: 20.12.2016.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, shofer pranë Rep. Usht. 6630

Pozicioni i punës: shofer,
Reparti/Institucioni: Rep. Usht. 6630,
Vendi: Tiranë,
Paga: sipas VKM-së, nr.717, datë 23.6.2009,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe intervistë,
Lloji i kontratës së punës: 3 mujore,
Data e fillimit të aplikimit: 25.11.2016,
Data e mbylljes së aplikimit: 09.12.2016.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Rekrutohen kandidatë për studime ushtarake në Britaninë e Madhe

Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Initial Officer Training”, i cili do të zhvillohet në Cranwell të Britanisë së Madhe, në periudhën 22 maj - 14 dhjetor 2017, për 2 (dy) të drejta studimi.

Kriteret të pranimit të kandidatëve, dokumentet për regjistrim (formulari i aplikimit në formatin word), datat e testimit i gjeni në format elektronik (dokumentacioni në formatin pdf).

Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR është deri më 16 dhjetor 2016.

Adresa: Rruga e Dibrës, Garnizoni Skënderbej, Tiranë,
Tel: +355 42348588
Angazhimi i FA gjatë përmbytjeve, nëntor 2016 8 - 13 tetor 2016FA u angazhuan me forca dhe mjete në ndihmë të banorëve të prekur nga përmbytjet që përfshinë pothuajse gjithë vendin...
NATO - takimi i ministrave të Mbrojtjes 26 - 27 tetor 2016Takimi i ministrave të Mbrojtjes së vendeve të NATO konkludoi në dy ditë bisedimesh, 26 dhe 27 tetor, në Bruksel...
Kodheli dhe sekretari Fallon në stërvitjen “Albanian Lion - 16” 29 shtator 2016Në ditën e dytë të vizitës së tij në Shqipëri, sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar z. Michael Fallon, i shoqëruar nga ministrja e Mbrojtjes...
Stërvitja e Përbashkët “Joint Effort-16” 26 shtator 2016U zhvillua “Dita e Vizitorëve të Shquar” e Stërvitjes së Përbashkët “Joint Effort-16”. Qëllimi i kësaj stërvitjeje, e cila nisi më datën 19 shtator, është rritja e ndërveprueshmërisë...
Nisen për në Shkollën e Trupës 317 rekrutë të rinj 10 tetor 2016Në sheshin kryesor të garnizonit “Skënderbej” u zhvillua ceremonia e nisjes drejt Shkollës së Trupës në Bunavi e 317 fituesve të testit për rekrutimet e reja në FA...
Forcat e Armatosura të Shqipërisë 2015-2016 2016Misionet, Modernizimi, Stërvitjet e Përbashkëta, Bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes, ai civil-ushtarak dhe rekrutimet....
Kontributi i Forcave të Armatosura në infrastrukturë Janar - Shkurt 2016Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura gjithmonë kanë treguar përkushtim dhe angazhim maksimal në ndihmë të popullsisë civile...
Shqipëria në “Trident Juncture-15” 16 tetor 2015Në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore në Zall-Herr u zhvillua ceremonia e përcjelljes së trupave të kompanisë së parë të Batalionit të Dytë të Këmbësorisë...
Bëhuni pjesë e Forcave të Armatosura janar 2015Ministria e Mbrojtjes për vitin 2015 do të pranojë 500 ushtarë/detarë aktivë në radhët e FA. Prej këtij kontingjenti, 250 ushtarë/detarë aktivë do të pranohen në fazën e parë ndërsa pjesa tjetër në gjashtëmujorin e dytë...
Vizitë zyrtare në SHBA e ministres Kodheli 28-31 tetor 2014Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli zhvilloi një vizitë zyrtare në SHBA me ftesë të sekretarit amerikan të Mbrojtjes z. Chuck Hagel...
Bashoku edhe ti! Bëhu pjesë e nismës, #shqiperiajoduhanit
Strategjia e Sigurisë Kombëtare Korrik 2015Në themel të Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë është aspirata e popullit shqiptar dhe vullneti politik për të realizuar vizionin e përbashkët...
SHQIPËRIA EUROPIANE, DESTINACION BRENDA NESH korrik 2014 Raport Publik për 300 ditët e para
të qeverisjes
Ministrja Kodheli vizitë në Komandën Supreme të Forcave Aleate 26 maj 2014 Ministrja Kodheli: Shqipëria hap përpara në angazhimin tonë në NATO
Raporti vjetor 2014 i NATO 30 janar 2015Mendime të sekretarit të Përgjithshëm të NATO, Jens Stoltenberg, gjatë konferencës për shtyp për prezantimin e Raportit Vjetor 2014, në selinë e NATO, Bruksel...
Direktiva e Mbrojtjes 2017 Janar 2017 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
Dokumenti i Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes 11 prill 2013Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë miratoi dokumentin e Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes...
Revista Mbrojtja Nr. 4 (2017) Prill 2017Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 14 prill 2017Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Prill 2017
Ma En Pr Sh Di
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30