Shpallje vendi i lirë pune, specialist QPR

Qendra e Personel Rekrutimit vazhdon regjistrimin e kandidatëve për kompletimin e Tabelës së Organizimit dhe Pajisjeve për vende dhe funksione të lira për pozicionin: “Specialist për rezervën”, në Seksionin e Rezervës për Komandën Mbështetëse, në Sektorin e Rekrutimit Oficer, Ushtar, Rezervë për Forcat/Komandat, në QPR, për Qarkun Tiranë.
Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR-së është deri në 14 gusht 2017.

Pozicioni i punës: “Specialist për rezervën” C2,
Reparti/Institucioni: 6670, QPR
Vendi: Qarku Tiranë,
Lloji i kontratës së punës: 3 mujore,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe me intervistë,
Data e fillimit të aplikimit: 31.07.2017
Data e mbylljes së aplikimit: 14.08.2017

Formulari i aplikimit në formatin Word


Shpallje vendi i lirë pune, punonjës mirëmbajtje QNOD

Pozicioni i punës: punonjës mirëmbajtje,
Reparti/Institucioni: QNOD
Vendi: Plepa, Durrës,
Paga: VKM nr. 202, datë 15.03.2017 “Për pagat e punonjësve mbështetës”
Lloji i kontratës së punës: 3 mujore,
Procedura e përzgjedhjes së kandidatëve: me dosje dhe me intervistë,
Data e fillimit të aplikimit: 01.08.2017
Data e mbylljes së aplikimit: 15.08.2017

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit në formatin Word


Rekrutohen kandidatë për studime në Institucionet e Larta Arsimore Ushtarake të Turqisë

Qendra e Personel Rekrutimit kërkon të rekrutojë kandidatë për studime ushtarake në Institucionet e Larta Arsimore Ushtarake të Turqisë për vitin akademik 2017-2018, 10 (dhjetë) të drejta studimi si më poshtë vijon :

• Shkolla e Lartë e Forcës Tokësore 3 (tre) kuota
• Shkolla e Lartë e Forcës Ajrore 2 (dy) kuota
• Shkolla e Lartë e Forcës Detare 3 (dy) kuota
• Akademia e Lartë Ushtarake Mjekësore “GATA” 2 kuota

Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR-së është deri në 16.08. 2017.

Shkarkoni kushtet dhe kriteret në formatin PDF

Formulari i aplikimit Aneksi A në formatin Word


Filluan aplikimet për "Programin Kombëtar të Praktikave të Punës"

Në zbatim të shkresës së Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, me nr.2857, datë 16.05.2017, si dhe Vendimit të Këshillit të Ministrave nr.395, datë 29.04.2015, “Për miratimin e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe Institucionet e tjera Publike”, për thirrjen e tretë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës, Ministria e Mbrojtjes i ka ofruar Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, zhvillimin e praktikës mësimore për 20 (njëzetë) praktikantë të ndara në profile si më poshtë:

Lexo më shumë...


Rekrutohen kandidatë për studime në Institucionet e Larta Arsimore të Kosovës

Qendra e Personel Rekrutimit kërkon të rekrutojë kandidatë për studime në Institucionet e Larta Arsimore të Kosovës 2 (dy) të drejta studimi për ndjekjen e studimeve ushtarake dhe universitare, për një periushë 4 - vjeçare.

Studimet ushtarake ndiqen pranë Qendrës për Studime Universitare të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe studimet e larta universitare në Universitetin Amerikan të Kosovës.

Kriteret të pranimit të kandidatëve, dokumentet për regjistrim (formulari i aplikimit në formatin word), datat e testimit i gjeni në formatin elektronik (dokumentacioni në formatin word).

Afati kohor për dorëzimin e dokumentacionit pranë QPR është deri më 19 korrik 2017.

Adresa: Rruga e Dibrës, Garnizoni Skënderbej, Tiranë,
Tel: +355 42348588
Ministrja Kodheli në Ministerialin e Mbrojtjes në Bruksel 29 qershor 2017Ministrja e Mbrojtjes znj. Mimi Kodheli në Bruksel ku mori pjesë në takimin e ministrave të Mbrojtjes të vendeve anëtare të NATO...
Angazhimi i FA gjatë përmbytjeve, nëntor 2016 8 - 13 tetor 2016FA u angazhuan me forca dhe mjete në ndihmë të banorëve të prekur nga përmbytjet që përfshinë pothuajse gjithë vendin...
NATO - takimi i ministrave të Mbrojtjes 26 - 27 tetor 2016Takimi i ministrave të Mbrojtjes së vendeve të NATO konkludoi në dy ditë bisedimesh, 26 dhe 27 tetor, në Bruksel...
Kodheli dhe sekretari Fallon në stërvitjen “Albanian Lion - 16” 29 shtator 2016Në ditën e dytë të vizitës së tij në Shqipëri, sekretari i Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar z. Michael Fallon, i shoqëruar nga ministrja e Mbrojtjes...
Stërvitja e Përbashkët “Joint Effort-16” 26 shtator 2016U zhvillua “Dita e Vizitorëve të Shquar” e Stërvitjes së Përbashkët “Joint Effort-16”. Qëllimi i kësaj stërvitjeje, e cila nisi më datën 19 shtator, është rritja e ndërveprueshmërisë...
Nisen për në Shkollën e Trupës 317 rekrutë të rinj 10 tetor 2016Në sheshin kryesor të garnizonit “Skënderbej” u zhvillua ceremonia e nisjes drejt Shkollës së Trupës në Bunavi e 317 fituesve të testit për rekrutimet e reja në FA...
Forcat e Armatosura të Shqipërisë 2015-2016 2016Misionet, Modernizimi, Stërvitjet e Përbashkëta, Bashkëpunimi në fushën e mbrojtjes, ai civil-ushtarak dhe rekrutimet....
Kontributi i Forcave të Armatosura në infrastrukturë Janar - Shkurt 2016Ministria e Mbrojtjes dhe Forcat e Armatosura gjithmonë kanë treguar përkushtim dhe angazhim maksimal në ndihmë të popullsisë civile...
Shqipëria në “Trident Juncture-15” 16 tetor 2015Në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore në Zall-Herr u zhvillua ceremonia e përcjelljes së trupave të kompanisë së parë të Batalionit të Dytë të Këmbësorisë...
Bëhuni pjesë e Forcave të Armatosura janar 2015Ministria e Mbrojtjes për vitin 2015 do të pranojë 500 ushtarë/detarë aktivë në radhët e FA. Prej këtij kontingjenti, 250 ushtarë/detarë aktivë do të pranohen në fazën e parë ndërsa pjesa tjetër në gjashtëmujorin e dytë...
Vizitë zyrtare në SHBA e ministres Kodheli 28-31 tetor 2014Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli zhvilloi një vizitë zyrtare në SHBA me ftesë të sekretarit amerikan të Mbrojtjes z. Chuck Hagel...
Bashoku edhe ti! Bëhu pjesë e nismës, #shqiperiajoduhanit
Strategjia e Sigurisë Kombëtare Korrik 2015Në themel të Strategjisë së Sigurisë Kombëtare të Republikës së Shqipërisë është aspirata e popullit shqiptar dhe vullneti politik për të realizuar vizionin e përbashkët...
SHQIPËRIA EUROPIANE, DESTINACION BRENDA NESH korrik 2014 Raport Publik për 300 ditët e para
të qeverisjes
Ministrja Kodheli vizitë në Komandën Supreme të Forcave Aleate 26 maj 2014 Ministrja Kodheli: Shqipëria hap përpara në angazhimin tonë në NATO
Raporti vjetor 2014 i NATO 30 janar 2015Mendime të sekretarit të Përgjithshëm të NATO, Jens Stoltenberg, gjatë konferencës për shtyp për prezantimin e Raportit Vjetor 2014, në selinë e NATO, Bruksel...
Direktiva e Mbrojtjes 2017 Janar 2017 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
Dokumenti i Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes 11 prill 2013Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë miratoi dokumentin e Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes...
Revista Mbrojtja Nr. 8 (2017) Gusht 2017Numri i fundit i revistës "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 04 gusht 2017Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...


Arkivi Lajmeve
Gusht 2017
Ma En Pr Sh Di
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3