Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Dritan Hila

Zëvendësministër i Mbrojtjes i Republikës së Shqipërisë
2013 -

Lexoni më shumë...Z. Dritan Hila prej 4 tetorit 2013 është zëvendësministër i Mbrojtjes i Republikës së Shqipërisë

Z. Dritan Hila ka lindur në Tiranë, më datë 28 gusht 1966. Ai është diplomuar në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Ekonomisë, dega Sferë Qarkullimi. Ka shërbyer për një kohë të gjatë në konsullatat tona jashtë vendit, si dhe është një analist, gazetar dhe profesionist i shquar.

Lexoni më shumë...