Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Filmi“Nëntori i dytë” në KDS

25 janar 2014

Ditën e shtunë ora 10.00 shfaqet filmi artistik “Nëntori i dytë”, në kinemanë e KDS. Hyrja e lirë për ushtarakët, fëmijët dhe familjarët e tyre.

Lexoni më shumë...

Filmi “Skënderbeu” në KDS

18 janar 2014

Ditën e shtunë ora 10.00 shfaqet filmi artistik “Skënderbeu”, në kinemanë e KDS. Hyrja e lirë për ushtarakët, fëmijët dhe familjarët e tyre.
 

Lexoni më shumë...

Programi i Vitit të Ri 2014

28 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...Ditën e shtunë, më 28 dhjetor 2013, ora 10.00,  Qendra e Kulturës, Medias dhe Botimeve të Mbrojtjes (QKMBM) do të organizojë në mjediset e KDS një aktivitet me temë: “Programi i Vitit të Ri 2014” me fëmijët dhe familjet e ushtarakëve të Forcave të Armatosura.

Lexoni më shumë...

Të drejta studimi për SHBA

12 nëntor 2013

Në kuadër të bashkëpunimit dypalësh me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në fushën e arsimimit, Ministria e Mbrojtjes ofron mundësinë e aplikimit për të ndjekur studimet ushtarake në SHBA për vitet akademike 2014-2018 për Akademinë Ushtarake të Forcave Ajrore, Detare, Forcave Marinse dhe “West Point”.

Lexoni më shumë...

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore


Lexoni më shumë...29 shtator
Të dielën,  ora 10.00, në KDS zhvillohet aktiviteti mbi Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore

 

 

 

Lexoni më shumë...