You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Oriku" 13.9.2011",DAYOFYEAR(20191020), DAYOFMONTH(20191020), DAYOFWEEK(20191020)' at line 2 SQL=INSERT INTO modnew_Stalytics_exitpage_count(title,year_day, month_day, week_day, week, month, year,visit_date,last_update) VALUES ("Inaugurimi i anijes "Oriku" 13.9.2011",DAYOFYEAR(20191020), DAYOFMONTH(20191020), DAYOFWEEK(20191020),WEEK(20191020,1), MONTH(20191020),YEAR(20191020),20191020,NOW()) Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Ministri Imami merr pjesë në koncertin festiv të organizuar nga QKMBM me fëmijët e ushtarakëve

Foto Galeri

Lexoni më shumë...Për të dytin vit radhazi, Ministri i Mbrojtjes, Z. Arben Imami ka uruar në një mënyrë krejt të veçantë fëmijët e efektivëve që shërbejnë në Forcat e Armatosura Shqiptare. Teksa ka qenë i pranishëm në programin e organizuar me rastin e festave të fundvitit, Ministri Imami, ka ndjekur me vëmendje një aktivitet kulturor të mbushur me këngë, valle dhe vjersha, ku protagonistët kryesorë ishin vetë fëmijët e ushtarakëve që shërbejnë jo vetëm brenda vendit por edhe jashtë tij.  Aktivitetet festive me rastin e mbarimit të një viti dhe pritjes së një fillim viti të ri, janë bërë tashmë traditë për Ministrinë e Mbrojtjes.

Lexoni më shumë...