Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Fjalimi i ministres Kodheli në ceremoninë e përcjelljes së kontingjentit “Eagle-8” në Afganistan

Fjala e plotë e ministres së Mbrojtjes Kodheli në ceremoninë e përcjelljes së kontingjentit “Eagle - 8” me mision në Afganistan

E premte 24 janar 2014

Lexoni më shumë...

Intervistë e ministres së Mbrojtjes Mimi Kodheli për gazetën “Illyria”

Intervistë ekskluzive e ministres së Mbrojtjes së Shqipërisë, Mimi Kodheli dhënë gazetës “Illyria”.

12 janar 2014

Lexoni më shumë...

Fjala e plotë e ministres së Mbrojtjes Kodheli në Kuvendin e Shqipërisë

Fjala e ministres së Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli mbajtur në Kuvendin e Shqipërisë.

E martë 24 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...

Intervista e ministres së Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli dhënë për agjencinë e lajmeve Deutche Welle

E martë 10 dhjetor 2013

Ministrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli ditën e sotme ka dhënë një intervistë për Agjencinë e Lajmeve Deutche Welle.

Lexoni më shumë...

Fjala e ministres së Mbrojtjes zonjës Mimi Kodheli me rastin e 101 - vjetorit të krijimit të Forcave të Armatosura

Në sallën e auditoriumit të Ministrisë së Mbrojtjes u zhvillua një konferencë solemne me rastin e 101-Vjetorit të krijimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë.

Lexoni më shumë...

Intervista e ministres së Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli në emisionin “Bugajski Hour”

E shtunë, 12 tetor 2013
 
Ministrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli, mbrëmjen e ditës së shtunë, 12 tetor 2013, ka dhënë një intervistë në studion e emisionit “Bugajski Hour”, i cili transmetohet në televizionin Albanian Screen. Gjatë kësaj interviste ministrja Kodheli, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarit të njohur Janusz Bugajski, foli për politikën e sigurisë kombëtare të Shqipërisë, për Rishikimin Strategjik të Mbrojtjes, që u përmbyll vitin e kaluar dhe Planin për Zbatimin nga Ministria e Mbrojtjes, për buxhetin e Mbrojtjes dhe përdorimin e tij sa më me efektivitet, për luftën kundër korrupsionit, transparencën e munguar gjatë procesit të shitjes dhe transferimit të pronave të ushtrisë. Më tej, znj. Kodheli ka folur për NATO, çështjet e zgjerimit të saj, pjesëmarrjen dhe kontributin e Shqipërisë në Aleancë, përfshirë Afganistanin, por edhe në misione të tjera, për situatën në rajonin e Ballkanit, bashkëpunimin rajonal, bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe SHBA, si partneri ynë kryesor strategjik etj.