Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.6 (2011)

Lexoni më shumë...1. Berisha: Shqipëria me një dimension të ri në forcat e ISAF.
2. Avdiaj: Kemi një ndryshim konceptual për stërvitjen.
3. Demilitarizimi, sfidë dinamike që po përballohet me sukses.
4. Miratohet unanimisht ndryshimi i kontratës me Eurocopter.


Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.5 (2011)

Lexoni më shumë...1. NATO, reforma të reja për sfidat e së nesërmes
2. Rasmussen: Shqipëria, vend model në NATO
3. Shqipëria, angazhim maksimal ndaj Aleancës Euroatlantike
4. FA, hedhin një hap më tepër drejt integrimit final

Revista në formatin PDF

 

 

Revista Mbrojtja Nr.4 (2011)

Lexoni më shumë...1. Operacioni që rezultoi në vrasjen e Bin Laden.
2. Malaj: Së shpejti në Misionin Trajnues në Afganistan.
3. OMLT, mbyllet një fazë, afrohet nisja për në Afganistan.
4. Aviacioni Luftarak Shqiptar mbush 60 vjet.


Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.3 (2011)

Lexoni më shumë...1. Flamuri shqiptar, dy vjet në qiellin evropian.
2. Transformimi i vërtetë fillon nga ushtari profesionist.
3. Bilanci i një pune dhe përpjekjeve dy vjeçare.
4. Shqipëria anëtare me të drejta të plota në NATO.


Revista në formatin PDF