Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.1 (2012)

Lexoni më shumë...1. Objektivat Viti 2012, historik për Forcat e Armatosura.
2. Eagle 4: Intervista Aleanca “Të gjithë bashkë brenda, të gjithë së bashku jashtë”.
3. Aleanca: Rasmussen: NATO në Kosovë, sa të jetë e nevojshme.
4. Strategji: “Smart Defense” - Një përqasje e re në Samitin e Çikagos.

 

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.11 (2011)

Lexoni më shumë...1. Adriatik 5: Integrimi i plotë në NATO, rruga e rajonit për stabilitet dhe paqe.
2. Eagle 3: “Kemi realizuar gjithë spektrin e operacioneve speciale".
3. Forcat e Armatosura festojnë 99-vjetorin e krijimit të tyre.
4. Roli i Forcave të Armatosura në përballimin e Emergjencave Civile.


Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.10 (2011)

Lexoni më shumë...1. Mbi rishikimin strategjik të mbrojtjes. Flet drejtoresha së Kabinetit të MM, Znj. Donika Çapi.
2. Imami: Ne kemi ngritur standardet duke arritur lirinë.
3. Shqipëria dhe buxheti i saj për mbrojtjen, në retrospektivë.
4. Afganistan: Ndërtimi i kapaciteteve, sfida e radhës e koalicionit.

 

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.9 (2011)

Lexoni më shumë...1. Stërvitja, çelësi i suksesit
2. Helikopterët me shtëpi të re
3. Imami: Shqipëria e angazhuar për të zhvilluar kapacitetet e NATO-s
4. Rreth Grethi arena e paqeruajtësve të NATO-s


Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.8 (2011)

Lexoni më shumë...1. "Oriku", Anija e re e Forcave Detare.
2. Rishikimi Strategjik i Mbrojtjes.
3. Menaxhim dhe zbatim i politikave sociale të Ministrisë së Mbrojtjes.
4. Emergjencat: Vlerësohet kontributi i shkëlqyer i Forcave të Armatosura.


Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.7 (2011)

Lexoni më shumë...1. Gjeneral brigade Xhemal Gjunkshi, kreu i ri i ushtarakëve
2. Nis stërvitja e “EAGLE 4” që do të niset në Afganistan
3. Terrorizmi kibernetik nuk është iluzion, por realitet
4. A-5, Karta e Adriatikut, në funksion të integrimit

Revista në formatin PDF