Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.7 (2012)

Lexoni më shumë...1. Bujar Nishani, Komandant i Përgjithshëm i FARSH
2. Zemra e Patriotit Roli i individit dhe patriotizmi
3. Procesi i vështirë që po menaxhohet me sukses nga Ministria e Mbrojtjes
4 .Në Akademinë e Mbrojtjes “Spiro Moisiu” diplomohen 110 oficerë
5. 2012, vit i konsolidimit të reformave në Ministrinë e Mbrojtjes
 
 
 

Revista Mbrojtja Nr.6 (2012)

Lexoni më shumë...1. Zyrtare: Ministri Imami priti Sekretarin për FD të SHBA, zotin Mabus
2. Intervista: Paqja dhe stabiliteti në Ballkan, integrimi i shpejtë Euro-Atlantik.
3. Speciale: Rishikimi i Doktrinës Ushtarake të Forcave të Armatosura.
4. Forcat Speciale: Arritja e standardeve të NATO-s, domosdoshmëri e kohës.

 

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.5 (2012)

Lexoni më shumë...1. Samiti: Çikago 2012, NATO përcakton objektivat.
2. Ministri i Mbrojtjes merr pjesë në Samitin e NATO-s në Çikago.
3. “Tatoo 2012”: Shqipëria në ngjarjen më të madhe artistike për NATO-n në SHBA.
4. Komandantët e FT të vendeve të NATO-s dhe atyre partnere takohen në Tiranë.

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.4 (2012)

Lexoni më shumë...1. Reportazh, Kryeministri Berisha: Shqiptarët janë krenarë me Ju...
2. Ministeriali, Ministri Imami mori pjesë në takimin e ministrave të vendeve NATO-s, në Bruksel.
3. Samiti, Çikago, samitet G8 e të NATO-s do të zhvillohen në pranverë 2012.
4. Speciale, Gazetarët e Luftës dhe Forcat e Armatosura.

Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.3 (2012)

Lexoni më shumë...1. Intervista e gjeneral brigade Viktor Bërdo, "Të vendosur të kontribuojmë në mbështetje të paqes.
2. Sociale: Implementimi i Rezolutës 1325 në Forcat tona të Armatosura.
3. Procesi: Integrimi Gjinor, bazë për zhvillim të drejtë e të qëndrueshëm.
4. Shëndetësi: Inteligjenca mjekësore dhe organizimi i saj.

 

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.2 (2012)

Lexoni më shumë...1. Speciale: Përcillet në banesën e fundit “Dëshmori i Atdheut”, kapiten Vogli.
2. Emergjencat: Angazhim maksimal i FA për përballimin e situatës emergjente.
3. Intervista: ODC, histori suksesi me Forcat e Armatosura.
4. Forcat Detare: Arritja e standardeve të Aleancës në fushën e detarisë.

 

Revista në formatin PDF