Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.1 (2013)

Lexoni më shumë...1. Analiza: Direktiva e Mbrojtjes 2013.
2. NATO: Operacionet, partnerët dhe transformimi, në fokus të Aleancës.
3. Ceremoniali: Një risi për 100 vjet me 100 kuptime.
4. speciale: MM, automatizimi i të dhënave, formë e zbatimit të E-Qeverisjes.
5. Armët e Skënderbeut: Malltezi: 1.700.000 vizitorë, shifër e paparë për muzeologjinë shqiptare.

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja - Speciale

Lexoni më shumë...Rubrika I-rë: Kremtohet me madhështi 100-vjetori i krijimit të FA
Rubrika e II-të: Parada - 100 vjetori i krijimit të Forcave të Armatosura
Rubrika e III-të: Paradë si anëtarë të Aleancës së madhe të lirisë
Rubrika e IV-të: Disiplinë, kompaktësi, elegancë

 

Revista Ushtarake në pdf

Revista Mbrojtja Nr.11 (2012)

Lexoni më shumë...Rubrika I-rë: Paradë madhështore e Forcave të Armatosura Shqiptare
Rubrika e II-të: Anëtarësimi i Shqipërisë në NATO, përmbushje e ëndrrës së rilindasve
Rubrika e III-të: Në selinë e NATO kremtohet 100-vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë
Rubrika e IV-të: Zanafilla e institucioneve të Ushtrisë Shqiptare

 

Revista Ushtarake në pdf

Revista Mbrojtja Nr.10 (2012)

Lexoni më shumë...1. Qendra e simulimit, rriten kapacitetet e FARSH
2. FT do rrisë autoritetin përmes profesionalizmit të saj
3. NATO e vendosur të qëndrojë në Kosovë
4. Organizimi dhe komandim-kontrolli (C2) i Forcave Speciale
5. Nisma e Forcës Ajrore për edukimin e brezit të ri

 

Revista në formatin PDF

Revista Mbrojtja Nr.9 (2012)

Lexoni më shumë...1. Biza 2012”, tregues i profesionalizmit të FARSH
2. Shqipëria lavdërohet për kontributin në operacionet e Aleancës
3. Zhvillon punimet në Tiranë Konferenca e 6 Ligjore e NATO
4. Forcat e Armatosura në përballimin me sukses të Emergjencës Civile
5. A jemi duke fituar në Afganistan...?

Revista në formatin PDF

 

Revista Mbrojtja Nr.8 (2012)

Lexoni më shumë...1. FA, 2 mijë forca për shuarjen e zjarreve
2. Forcat Speciale, të aftë për të përmbushur çdo lloj detyre apo sfide
3. Gradimet dhe emërimet e reja të oficerëve në FARSH
4. Teatri i luftimeve dhe konceptet bazë për operacionet speciale
5. Zhvillimi dhe praktikimi i ekspertizës ndërkulturore në FA

Revista në formatin PDF