Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 13 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...1. Përfundoi Kursi i 5-të i Lartë i Sigurisë dhe Mbrojtjes.
2. Gjeneralmajor Bazo pret ambasadorin e SHBA.
3. Kolonel Dritan Demiraj prezantohet shef i Qendrës së Simulimit.
4. Refuzimi i armëve kimike, SHBA janë partneri më i madh dhe strategjik i Shqipërisë.
5. Zhvillohet ceremonia e Diplomimit të KBO, Specialiteti Detari i SHT, Bunavi.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 06 dhjetor 2013

Lexoni më shumë...1. Festohet 101 vjetori i FA, Kodheli: Në NATO, siguria e garantuar.
2. Ministrja Kodheli dhe gjeneralmajor Bazo homazhe në nderim të Dëshmorëve të Atdheut.
3. Bashkëpunimi i frytshëm i Qendrës së Doktrinës me Agjensinë e Zhvillimit të Doktrinës së SHBA.
4. Shefi i SHP të FARSH-së, inspektoi batalionin e Këmbësorisë në Vaun e Dejës.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 29 nëntor 2013

Lexoni më shumë...1. FA marrin pjesë në aksionin “Të pastrojmë Shqipërinë në një ditë”.
2. Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli takon ministrin e FSK-së, Agim Çeku.
3. Shqipëria festoi 101-vjetorin e Pavarësisë.
4. Shefi i SHP të FA priti ambasadorin Britanik dhe atashetë turk e spanjoll.
5. Flet dhe komandanti i Forcës Detare Ekspertë të OSBE, vizitojnë Qendrën Ndërinstitucionale Operacionale Detare.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 22 nëntor 2013

Lexoni më shumë...1. Përmbyllet me sukses projekti i ripaketimit të lëndëve kimike
2. Zhvillohet takimi i 17-të i shefave të SHP të vendeve të Iniciativës së A-5
3. “Komandot, repart elitë me performancë në rritje”
4. Gjeneralbrigade Bardhyl Hoxha priti komandantin e KDS-së së FSK-së
5. Forca Ajrore zhvilloi stërvitjen planizuese “Drini-2013”

 

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 15 Nëntor 2013

Lexoni më shumë...1. Kryeministri Rama në Forcat e Armatosura
2. Ceremoni për marrjen e detyrës nga shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH-së
3. Shefi i SHP të FARSH priti komandantin e FT të NATO, gjenerallejtënant Frederick Ben Hodges
4. Përfundon stërvitja e Kursit Bazë të nënoficerit të ANO në QS, “Semani-13”

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 08 Nëntor 2013

Lexoni më shumë...1. Ministrja Kodheli takon homologun grek Avramopoulos.
2. Gjeneralmajor Jeronim Bazo dekretohet shefi i ri SHP të FARSH.
3. Modernizimi, Kodheli: Edhe pse me më pak para, ne mund t’ja dalim mbanë.
4. Qendra e Simulimit takim në FT me grupin e planifikimit të stërvitjes së batalionit komando dhe BFS.

Gazeta në formatin PDF