Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 11 Janar 2013

Lexoni më shumë...1. Nisen me mision në Afganistan 157 trupa paqeruajtëse shqiptare
2. “Ja keni rritur shumë emrin Shqipërisë, dhe FA të saj, jemi krenar me ju”
3. Trupat e “Eagle 5”, ndërhynë pas një sulmi kamikaz në Afganistan
4. Gjeneralmajor Gjunkshi referoi temën: “Integrimi i plotë në NATO: Arritje dhe sfida”
5. Rikonfigurohet Strategjia e Sigurisë Kombëtare të Francës

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 28 dhjetor 2012

Lexoni më shumë...1. Shqipëri-Kosovë, takim për “Menaxhimin dhe bashkëpunimin në fushën e Mbrojtjes”.
2. Gjeneralmajor Dushku: “ Projekte të tjera bashkëpunimi me FSK-në”
3. Kalon në filtrin e analizës, puna 1-vjeçare e Forcës Tokësore.
4. Koncert me fëmijët e ushtarakëve në prag të Vitit të Ri.
5. Brigada Logjistike afër fotofinishit të demontimit të municioneve

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 21 dhjetor 2012

Lexoni më shumë...1. Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të FARSH Xhemal Gjunkshi vizitë zyrtare në SHBA
2. Zv/ministri Spahiu: Kemi demilitarizuar mbi 77 mijë tonë, edhe 18 mijë tonë për t’u përfunduar
3. Gjeneralmajor Dushku: Stërvitja prioritet për realizimin e misionit të Forcës
4. Policia Ushtarake analizon përgjegjësitë për vitin 2012
5. Konkluzioni: KDS-ja ka kapacitetet për përballimin me sukses të sfidave të së ardhmes

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 14 dhjetor 2012

Lexoni më shumë...1. Shqipëri-Kosovë-Maqedoni, marrëveshje për “Përballimin e Situatave të Emergjencave Civile”
2. Përfundoi Kursi i Katërt i Lartë i Sigurisë dhe Mbrojtjes
3. Helikopterët testojnë gatishmërinë luftarake. “Pushtojnë” majë mali me 1,5 metra borë
4. Ngrihet sipas standardeve të NAT O-s, Qendra e Kontroll Raportimit e Forcës Ajrore (CRC)
5. Certifikohet personeli i FA për çështjet e Barazisë Gjinore e Rezolutën 1325 të OKB-së
 

Gazeta Ushtria 7 dhjetor 2012

Lexoni më shumë...1. Kremtohet me madhështi 100-vjetori i krijimit të Forcave të Armatosura
2. 100 vjet FA, vijnë si dhuratë anija “Lisus” dhe helikopteri i tipit “Cougar”
3. Nderim dhe homazhe ministrit të parë të Mbrojtjes, Mehmet Pashë Dëralla
4. Forcat tona të Armatosura, një gur kilometrik në jetën e vendit
5. Vlerësime maksimale për Forcat Speciale Shqiptare në Afganistan nga SHBA

Gazeta në formatin PDF

 

Gazeta Ushtria 30 nëntor 2012

Lexoni më shumë...1. 100-vjet Pavarësi, Paradë madhështore e Forcave të Armatosura Shqiptare
2. Ministri i Mbrojtjes Imami përuroi bustin e Ismail Qemalit në Kaninë
3. Vlerësohen dhe dekorohen 38 figura të shquara të luftës për liri dhe pavarësi
4. Gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi i jepet “Çmimi Ndërkombëtar Bonifacio VIII”
5. FA ndërtojnë mbi shkatërrimin, demontimi i armëve sjell dhe vepra arti

Gazeta në formatin PDF