Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 22 Shkurt 2013

Lexoni më shumë...1. Përkujtohet 1-vjetori i rënies në detyrë i Dëshmorit të Atdheut, kapiten Feti Vogli.
2. Përfundon në KDS seminari ndërkombëtar,“Cyber Endeavor”.
3.“Një Shqipëri në NATO është më e fortë, dhe e sigurt, mbështesim integrimin e fqinjëve në Aleancë”.
4. Paradë dinjitoze e FSK-së në 5-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 15 Shkurt 2013

Lexoni më shumë...1. Zhvillohet konferenca, “Forcat e Armatosura dhe Mjedisi”
2. Gjeneralmajor Gjunkshi: Integrimi i plotë në NATO, kryefjala e FA për vitin 2013
3. Imami: NATO duhet të hapë dyert për vendet e Ballkanit Perëndimor
4. Menaxhimi i mbetjeve në strukturat e MM dhe FA

Gazeta në formatin PDF

 

Gazeta Ushtria 08 Shkurt 2013

Lexoni më shumë...1. Ministri Imami priti ministrin e Mbrojtjes së Turqisë, Ismet Yilmaz.
2. Ministri Imami në punimet e Asamblesë së 58–të të Shoqatës së Këshillit të Atlantikut.
3. Berisha ne punimet e konferencës e 49-të të Sigurisë në Mynih në Gjermanisë.
4. Raporti Vjetor i Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, Anders Fogh Rasmussen, për vitit 2012.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 01 Shkurt 2013

Lexoni më shumë...1. Zhvillohet në Tiranë takimi për Integrimin me Komandën e NATO-s për Transformimin (ACT).
2. Kthehet nga misioni në Herat, Afganistan, kontingjenti i 11-të paqeruajtës shqiptar.
3. Zonja Arta Musaraj emërohet zëvendësministre e Mbrojtjes.
4. Certifikohen kursantët e Kursit Themelor të Oficerit të Shtabit.
5. Prezantohet programi për menaxhimin e të dhënave të personelit.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 25 Janar 2013

Lexoni më shumë...1. Përfundoi stërvitja “Preza 2012” në Qendrën e Simulimit
2. Certifikohen 27 ushtarakë të FA për operacionet speciale
3. Forcat e Armatosura në ndihmë të banorëve të rrezikuar nga përmbytjet
4. Imami me delegacionin e ushtarakëve të Turqisë: Kemi marrëdhënie të shkëlqyera mes dy FA-ve
5. “Dëshmori i Atdheut”, Musa Skura përcillet me nderime për në banesën e fundit

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 18 Janar 2013

Lexoni më shumë...1. Analiza e MM, Imami: Ja arritjet e 2012-s dhe objektivat për 2013-n
2. Kalon në filtrin e analizës puna e Forcave të Armatosura për 2012
3. Gjunkshi në takimin e 168-të të Shefave të Mbrojtjes së vendeve të NATO-s në Bruksel
4. Qeveria vendim për pjesëmarrjen e FA-së në qendrën e trajnimit të Policisë speciale Afgane
5. Misionet paqeruajtëse, Shtabi i Përgjithshëm i FARSH-së reagon ndaj akuzave

Gazeta në formatin PDF