Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 05 Prill 2013

Lexoni më shumë...1. Kremtohet 4-vjetori i anëtarësimit në NATO, Imami: Arritja më e madhe pas Pavarësisë
2. “E kemi justifikuar me punë dhe profesionalizëm pranimin në NATO”
3. Shqipëria përmbush suksesshëm bashkëkryesimin e Komitetit të Përhapjes të NATO-s
4. Zëvendësministrja e Mbrojtjes Arta Musaraj vizitë në Forcën Tokësore

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 29 Mars 2013

Lexoni më shumë...1. FA, angazhohen në përballimin e situatës emergjente në Shkodër.
2. Diskutohen kërkesat buxhetore të Programeve të Mbrojtjes së FA për vitet 2014-2019.
3. “Dita Botërore e Poezisë” e shpallur nga UNESCO, aktivitet ne QKMBM.
4. 14 vjetori i bombardimeve, kur NATO e largoi pushtetin e Serbisë nga Kosova.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 22 Mars 2013

Lexoni më shumë...1. FA ndërton urën “Bejli” në Komunën Vëndreshë, iu shërben 2 mijë banorëve
2. Ministri Imami priti atasheun ushtarak të Austrisë gjeneralbrigade Roman Fischer
3. Zv/ministrja e Mbrojtjes Arta Musaraj vizitën e parë të saj në FA ia rezervon KDS-së
4. Flotilja Detare e Pashalimanit ose Task-Forca joniane

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 15 Mars 2013

Lexoni më shumë...1. Zhvillohet stërvitja kërkim-shpëtimi me efektivë të Batalionit të Parë së Këmbësorisë të FT.
2. Zona e infektuar në Gërdec së shpejti kthehet në normalitet.
3. Vizitë e suksesshme e delegacionit ushtarak të KDS në gardën kombëtare të New Jersey.
4. Certifikohen efektivë të FA për integrimin ajror të operacioneve speciale (SOAIC).

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 08 Mars 2013

Lexoni më shumë...1. Ministri Imami viziton fregatën franceze “Jean de Vienne” në Portin e Durrësit.
2. Morën pjesë në 100-vjetorin e Pavarësisë, gjeneralmajor Gjunkshi “Certifikatë Mirënjohje” për flamurtarët britanikë.
3. 7-8 Mars, QKMBM, Show Poetik: “Ne shprehemi përmes fjalës”.
4. Gjeneralmajor Gjunkshi: Integrimi i plotë në NATO, arritje dhe sfida.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 01 Mars 2013

Lexoni më shumë...1. Ministri Imami në ministerialin e NATO-s: Shqipëria në Afganistan edhe pas 2014-ës.
2. Shefi i Shtabit të Përgjithshëm i FA të Greqisë vizitoi Shqipërinë.
3. Shqipëria merr pjesë në Samitin Botëror 2013 për Paqen, Sigurinë dhe Zhvillimi Njerëzor në Kore.
4. Kthehet në atdhe kontingjenti “EAGLE-5” i përbërë nga 45 efektivë të Batalionit së Forcës Speciale.

Gazeta në formatin PDF