Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 28 Qershor 2013

Lexoni më shumë...1. OSBE: Shqipëria model botëror për demilitarizimin e municioneve.
2. Zv/ministrja e Mbrojtjes Musaraj vizitë në Forcën e Sigurisë së Kosovës.
3. SHSHP të FA, gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi në “Konferencën e Partnerëve Strategjikë Ushtarakë”.
4. Presidenti Nishani dekreton katër ushtarakë të lartë.
5. Ekipi shqiptaro-amerikan siguron mbështetje këshilluese për ushtrinë afgane.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 21 Qershor 2013

Lexoni më shumë...1. Shqipëria në takimin e ministrave të Mbrojtjes së Kartës së A5
2. Ish-sekretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Rumsfeld, vlerësime maksimale për rolin e FARSH në NATO
3. Zhvillohet stërvitja e përbashkët shqiptaro-britanike “Black Eagle 2013”
4. Përfundon kampionati i futbollit në radhët e FA, kupën e fiton Policia Ushtarake

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 14 Qershor 2013

Lexoni më shumë...1. Shqipëria udhëheq rrugën në rajon në procesin e Demontimit.
2. Akt-marrëveshje midis MM dhe Aleancës Kombëtare të Ushtarakëve të Shqipërisë.
3. Emergjencat civile, FA shqiptare marrin pjesë në stërvitjen “Shared Resilience 13” në Maqedoni.
4. FA, në konferencën e 7-të të Ushtrive Evropiane për nënoficerin në Danimarkë.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 07 Qershor 2013

Lexoni më shumë...1. Festivali i parë i “Formacioneve Muzikore Ushtarake” të vendeve të NATO-s në Shqipëri.
2. Zhvillohet Ministeriali i Mbrojtjes në Bruksel.
3. U zhvillua në Tiranë, takimi i Komitetit të Inteligjencës Ushtarake të NATO.
4. Promovohet dhe miratohet Doktrina Ushtarake e FARSH-së në ambientet e KDS.
5. Përfundon stërvitja “Joint Reaction 2013”, marrin pjesë Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 31 Maj 2013

Lexoni më shumë...1. Zhvilloi punimet konferenca “Sfidat e Sigurisë Detare në Adriatik dhe Jon”
2. Takim Plenar në Tiranë për Menaxhimin e Trafikut Ajror
3. Dekorohet në 7 mujorin e kryerjes së misionit kontingjenti OMLT (MAT) “Striking Eagles-3”
4. Takim Plenar në Tiranë për Menaxhimin e Trafikut Ajror
5. Zhvillohet ceremonia e përcjelljes së Ekipit Këshillues Ushtarak “MAT Striking Eagle 4”, me mision në Afganistan

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 24 Maj 2013

Lexoni më shumë...1. Shefat e Shtabit të vendeve të Ballkanit mblidhen në Tiranë, firmosin Deklaratë të Përbashkët.
2. Përfundojnë stërvitjet “Biza 2013” dhe "Rreth-Grethi-13”.
3. Shqipëri-Kosovë, intensifikohen marrëdhëniet në fushën e mbrojtjes.
4. Ekipi mjekësor ushtarak shqiptar këshillon dhe trajnon mjekësinë Afgane.
5. Spektakël i Orkestrës Frymore të Forcave së Armatosura.

Gazeta në formatin PDF