Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 09 Gusht 2013

Lexoni më shumë...1. Dy vjet në detyrë, gjeneralmajor Gjunkshi: Sfidat që përballuan FA
2. FA operacion për shuarjen e zjarrit në Vig-Mnel dhe në Pukë
3. Filloi stërvitja “Cambrian Patrol 2013” në Pashaliman
4. “Një Koncept mbi Strategjinë e Re Ushtarake të RSH, si vend Aleat i NATO-s”
5. Kadetët amerikanë ROTC pastrojnë Kepin e Rodonit

Gazeta në formatin PDF

 

Gazeta Ushtria 02 Gusht 2013

Lexoni më shumë...1. Mbyllet misioni i DIE, SHSHP të Italisë takon Imamin e Gjunkshin
2. Kthehen në Atdhe ambasadorët e paqes të kontingjentit 12 Herat të Afganistanit
3. Finalizohet stërvitja aerodetare për zbatimin e ligjshmërisë në det
4. Kadetët amerikanë vizitë në Batalionin e Forcave Speciale
5. Zhvilloi punimet në Mal të Zi konferenca e nënoficerëve për vendet e A5

 

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 26 Korrik 2013

Lexoni më shumë...1. Kontingjenti “Eagle-7” niset në misionin ISAF, në Afganistan.
2. Emergjencat, aktivitet i përbashkët me FA të Shqipërisë dhe SHBA.
3. Prezantohet raporti për “Vetëvlerësimin Gjinor në Forcat e Armatosura”.
4. Përfundon me sukses stërvitja “Shqiponja e lumtur”.
5. Përfundon misionin kontingjenti i 12-të i FA në Herat të Afganistanit.
6. Komandanti i FD takon drejtorin e (IHO).

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 19 Korrik 2013

Lexoni më shumë...1. Zjarret, ja masat e strukturave të FA-së në ndihmë komunitetit.
2. Shefi i SHP te FA gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi vizitë në FD.
3. Prezantohet Komandantin i ri i Qendrës së Personel-Rekrutimit.
4. Ministria e Mbrojtjes nuk shet prona, sulmet me frymëzim personal.
5. Shkolla e Trupës certifikon 67 togerët e parë për Kursin e Avancuar të Oficerit.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 12 Korrik 2013

Lexoni më shumë...1. Prezantohen komandantët e rinj të Forcës Ajrore, BrMR dhe kreu i AIM.
2. Përfundoi Kursi i Lartë i Oficerit dhe Kursi i Komandës dhe Shtabit të Përgjithshëm.
3. Zhvillohet analiza e Forcave të Armatosura për 6-mujorin e 2013-ës.
4. Në Batalionin e Forcave Speciale zhvillohet kursi bazë i Operacioneve Speciale.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 5 Korrik 2013

Lexoni më shumë...1. Marrëveshja për statusin e anëtarëve të FARSH dhe FSK-së
2. Ministri i Mbrojtjes Imami dekoron 3 ekspertë amerikanë të kompanisë CUBIC
3. Në Akademinë e Forcave të Armatosura u zhvillua stërvitja Komando-Shtabi “Skifteri 2013”
4. “COUGAR” i FA shpëton shtatë turistët kroatë të bllokuar në malin e Jezercës
5. Përzgjedhja e nënoficerit të vitit në BrMR, një konkurrim meritash dhe aftësish profesionale

Gazeta në formatin PDF