Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 20 Shtator 2013

Lexoni më shumë...1. Shqipëri-SHBA, firmoset marrëveshja për trajnimin e FA.
2. Shefat e Mbrojtjes së NATO të përgatitur për të ardhmen.
3. Zhvillohet ceremonia e marrjes së detyrës nga ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli.
4. Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Rasmussen: Shqipëria, kontribut të
çmuar për NATO.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 13 Shtator 2013

Lexoni më shumë...1. Presidenti Nishani dekreton emërimin e znj. Mimi Kodheli, ministër i Mbrojtjes.
2. Gjunkshi takon homologun Koteski dhe kreun e Mbrojtjes së Maqedonisë, Xhaferi.
3. Gjeneralmajor Dushku në ceremoninë ndërrimit të detyrës së komandantit të Brigadës së Seebrig-ut.
4. Nis Viti i Ri Akademik në AFA si dhe Kursi i V i Lartë të Sigurisë dhe Mbrojtjes.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 6 shtator 2013

Lexoni më shumë...1. Zhvillohet Dita e vizitorëve të Shquar në stërvitjen “Albanian Lion 2013”
2. Berisha pret Komandantin e Marinës të Mbretërisë së Bashkuar, gjeneralmajor Ed Davis
3. Prezantohet Sistemi i Automatizuar i Menaxhimit të Burimeve të Mbrojtjes
4. SHSHPFA, gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi vizitë zyrtare në Maqedoni
5. Shqipëria në stërvitjen “Reagimi i menjëhershëm ‘13” në Kroaci

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 30 Gusht 2013

Lexoni më shumë...

1. 3000 trupa britanike, në stërvitjen “Albanian Lion-2013”
2. Imami dekoron atasheun ushtarak të Gjermanisë dhe Polonisë
3. Rikthimi i shijes së avionit reaktiv në qiellin shqiptar
4. MM sqaron opinionin publik në lidhje me procedurën e ankandit “Shitje lëndë e parë e KFA’’
5. 2013-ta, një vit ndryshe për pushimet e ushtarakëve dhe punonjësve të MM
 
 

Gazeta Ushtria 23 Gusht 2013

Lexoni më shumë...

1. Kthehet nga misioni kontingjenti “Eagle 6” dhe “Ekipi Mjekësor 2”
2. Gjeneralmajor Gjunkshi, priti zv/ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Stephen Hickling
3. Përkujtohet 20-vjetori i rënies në krye të detyrës të Dëshmorit, Idriz Hoxha
4. Fregata amerikane “SAMUEL B. ROBERTS” vizitë 4-ditore në Durrës
5. Gjeneral Kastrati certifikoi kadetët e Ushtrisë së SHBA-ve dhe e FSK-së
 
 

Gazeta Ushtria 16 Gusht 2013

Lexoni më shumë...1. ‘Albanian Lion 2013’, nis stërvitja e përbashkët shqiptaro-britanike
2. Batalioni i Këmbësorisë Poshnje, dy ditë në operacion shuarje zjarri, Ura Vajgurore, Berat
3. Pashalimani, sfida e radhës e ekipit “Cambrian Patrol 2013”
4. Rrezikshmëria e krimit kibernetik dhe ndikimi i tij në sigurinë kombëtare
5. Diplomohen 58 kursantë që përfunduan Kursin Bazë të Oficerit në Shkollën e Trupës

Gazeta në formatin PDF