Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 20 Maj 2011

Lexoni më shumë...1. Takim i Komandantëve të Forcave Detare të Europës (CHENS ), diskutohen strategjitë.
2. “Skifteri i Ballkanit” stërvitja e përbashkët në Kosovë.
3. NSE, i domosdoshëm për trupat tona.
4. Organizatat terroriste, një analizë globale.


Gazeta në formatin PDF

 

Gazeta Ushtria 13 Maj 2011

Lexoni më shumë...1. Malaj: Së shpejti në Misionin Trajnues në Afganistan
2. OMLT, u mbyll faza e parë e trajnimit
3. Demiraj: Eagle-2 po nderon kombin, ndërsa ne po mendojmë për Eagle-4
4. Në 53-vjetorin e Akademisë së Mbrojtjes

Gazeta në formatin PDF

 

 

Gazeta Ushtria 06 Maj 2011

Lexoni më shumë...1. Asgjësimi domosdoshmëri për sigurinë njerëzore.
2. Afganistan, kontribut për paqen dhe shkollë aftësimi.
3. Trupi i rreshterit Agim Mekollari përcillet për në banesën e fundit.
4. Osama bin Laden, cili ishte njeriu më i kërkuar në botë?


Gazeta në formatin PDF


Gazeta Ushtria 29 Prill 2011

Lexoni më shumë...1. 60 vjetori, e ardhmja e Forcës Ajrore, transformim e modernizim
2. Ekspertët e Gardës Kombëtare të New Jersey-it, tregojnë sekretet e rekrutimit
3. Prezantim dhe demonstrim i transportuesit të blinduar DINGO-2
4. FT, trajnon Policinë e Shtetit për misione në Afganistan

Gazeta në formatin PDF