Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 01 Nëntor 2013

Lexoni më shumë...1. Shqipëria integrohet plotësisht në NATO.
2. Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli priti zv/ndihmës sekretarin e Shtetit të SHBA-së.
3. Integrimi i plotë në NATO, gjeneral Palomeros: Ditë e madhe për FASH.
4. Batalioni i kërkim-shpëtimit i BrMR zhvilloi stërvitjen fushore “Farka-13”.
5. Zv.Shefi i SHP të FA, gjeneral brigade Piro Ahmetaj vizitë në FT.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 25 Tetor 2013

Lexoni më shumë...1. Shqipëria do të angazhohet në Afganistan edhe pas vitit 2014.
2. Shqipëria mirëpret konferencën finale të integrimit në NATO.
3. Efektiva të FT kontribuuese në projektin e OSBE-së, për heqjen e kimikateve.
4. Kremtohet 15 vjetori i krijimit të Batalionit të Forcave Speciale.
5. Fuqia ekonomike ka zëvendësuar fuqinë ushtarake?
6. Vazhdon me ritme të larta eliminimi i kimikateve në strukturat e FA.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 18 Tetor 2013

Lexoni më shumë...1. Reshjet, FA në ndihmë për përballimin e situatës në Tiranë.
2. Ministrja e Mbrojtjes Kodheli takon komandantin e KFOR-it, gjeneralmajor Farina.
3. OSBE-ja ndihmon FA shqiptare të çlirohen nga kimikatet e vjetra të rrezikshme.
4. Rritet përkujdesja për ushtarakët në rezervë, në lirim e në pension.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 11 Tetor 2013

Lexoni më shumë...1. Prezantohet zëvendësministri i Mbrojtjes, Dritan Hila.
2. Ministrja Kodheli dekoron atasheun ushtarak të Mbretërisë së Bashkuar, nënkolonel Philip Osment.
3. FT zhvillon stërvitje, “Manza 2013” me Batalionet e Këmbësorisë në Qendrën e Simulimit të FA-së.
4. Ekipi i FARSH, në stërvitjen “Cambrian Patrol-13” në Mbretërinë e Bashkuar.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 04 Tetor 2013

Lexoni më shumë...1. Ministrja e Mbrojtjes Kodheli në Ministerialin SHBA (A-5) dhe SEDM.
2. Ministrja e Mbrojtjes u takua me ndihmësasistenten e sekretarit të Mbrojtjes të SHBA.
3. Gjunkshi në ceremoninë e përfundimit të kurseve trajnuese në FT.
4. Zhvillohet stërvitja komplekse “Osumi 2013”, për Emergjencat Civile.
5. “Biza 2”, teston nënrepartet e FA-së të deklaruara “NATO POOL OF FORCES”.

Gazeta në formatin PDF

Gazeta Ushtria 27 Shtator 2013

Lexoni më shumë...1. Ministrja e Mbrojtjes Kodheli inspektim në Forcën Tokësore.
2. Ministrja e Mbrojtjes vizitoi familjen e “Dëshmorit të Atdheut”.
3. Ekipi i Gardës Kombëtare të New Jersey, vizitë në KDS dhe ANO.
4. Batalioni i kërkim-shpëtimit i BrMR zhvillon stërvitjen treguese “Bovilla-13”.
5. “Ismail Qemal Bej Vlora, bekuesi i simboleve tona kombëtare: Himnit dhe flamurit”.

Gazeta në formatin PDF