Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

PËRFITIMET

Me hyrjen në Forcat e Armatosura Ju përfitoni një status të ri social, punë të garantuar, trajnime profesionale,  kurse të gjuhëve të huaja,  mundësi për karrierë, trajtim shëndetsor falas për ju dhe familjen tuaj, ditë pushimi për fundjavë, 45 ditë pushimi në vit dhe një pagë të kënaqshme.