Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Ministrja e Mbrojtjes Kodheli inspekton Bazën Ushtarake në Gjadër, Lezhë

27 janar 2014

Foto Galeri

b_210_140_16777215_00___images_homepage_27012014.jpgMinistrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli, ishte sot për inspektim në Bazën Ushtarake Ajrore në Gjadër, Lezhë.
Gjatë këtij inspektimi ministrja Kodheli shoqërohej nga komandanti i Forcës Ajrore, gjeneral brigade Frederik Beltoja.
Fillimisht, ministrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli është informuar mbi gjendjen e Bazës Ushtarake në Gjadër si dhe me problematikat që ka aktualisht kjo bazë.
Më pas, ministrja Kodheli pa nga afër mjediset e Bazës Ushtarake Ajrore në Gjadër, si dhe ka takuar ushtarakët dhe punonjësit e saj.

Në vijim, ministrja Kodheli ka vizituar mjediset e Bazës Ushtarake Ajrore në Gjadër, ku u njoh me gjendjen dhe infrastrukturën e tuneleve, në të cilat ndodhen 32 avionë Mig që janë jashtë funksionit prej disa vitesh.