Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 24 Janar 2014

b_250_170_16777215_00___images_gazetaushtria_ushtria_24_01_14.jpg1. Përcaktohen prioritetet ushtarake për 2014-ën.
2. Prezantohet drejtori i ri i QNOD, gjeneralmajor (r) Maksim Malaj.
3. Ministrja Kodheli inspektoi Kombinatin Mekanik të Poliçanit.
4. Shqipëria e Luftës së Ftohtë, në dokumentet Sekrete të NATO-s.
5. Certifikohen 32 ushtarakë të FT për kursin funksional “Komando”.
6. “Striking Eagles 4”, fundi i një etape dhe nisja e një rruge të re.

Gazeta në formatin PDF