Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 17 Janar 2014

b_250_170_16777215_00___images_gazetaushtria_ushtria_17_01_14.jpg1. Jehonë nga shkuara, premtim për të ardhmen.
2. Rama: Do të mundësojmë ripërkufizimin e hapësirës shqiptare.
3. Thaçi: Uroj të arrihen synimet e munguara tash e një shekull.
4. Premtohet një bashkëpunim greko-shqiptar i ndryshëm dhe i ri.
5. Transformimi - ambicie dhe sfidë e Forcave të Armatosura për 2014.
6. NATO, aktivitetet kryesore të zhvilluara në vitin 2013.

Gazeta në formatin PDF