Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Filmi“Nëntori i dytë” në KDS

25 janar 2014

Ditën e shtunë ora 10.00 shfaqet filmi artistik “Nëntori i dytë”, në kinemanë e KDS. Hyrja e lirë për ushtarakët, fëmijët dhe familjarët e tyre.

Qendra e Kulturës, Medias dhe Botimeve të Mbrojtjes (QKMBM), në përkujtim të jetës dhe veprës së Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu (1405-1468) dhe figurës më të shquar të pavarësisë Ismail Qemal bej Vlora (1844 - 1919) do të shfaqë filmin artistik “Nëntori i dytë”- më datën 25.01.2014 ditën e shtunë ora 10:00.
 
Shfaqja e filmi do të bëhet në kinemanë e Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes (KDS).
 
Hyrja e lirë për ushtarakët, fëmijët dhe familjarët e tyre.
 
Drejtoria e Aktiviteteve dhe Marrëdhënieve me Komunitetin