You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Petrit Murzaku" në volejboll per djem dhe vajza",DAYOFYEAR(20190921), DAYOFMONT' at line 2 SQL=INSERT INTO modnew_Stalytics_exitpage_count(title,year_day, month_day, week_day, week, month, year,visit_date,last_update) VALUES ("Kupa "Petrit Murzaku" në volejboll per djem dhe vajza",DAYOFYEAR(20190921), DAYOFMONTH(20190921), DAYOFWEEK(20190921),WEEK(20190921,1), MONTH(20190921),YEAR(20190921),20190921,NOW()) Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 10 Janar 2014

b_250_170_16777215_00___images_gazetaushtria_ushtria_10_01_13.jpg1. Prezantohet Direktiva e Mbrojtjes 2014.
2. Kodheli: Edukimi është çelësi i suksesit të FA.
3. Presidenti Nishani dhe gjeneral Bazo urojnë paqeruajtësit në Afganistan.
4. Gjeneralmajor Bazo priti komandantin e Gardës Kombëtare të New Jersey.
5. Stërvitja në Hohenfels, eksperiencë në mbështetje të misionit MAT-5.
6. Agjencia e Inteligjencës së Mbrojtjes, në prag të transformimit.

Gazeta në formatin PDF