Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Gazeta Ushtria 10 Janar 2014

b_250_170_16777215_00___images_gazetaushtria_ushtria_10_01_13.jpg1. Prezantohet Direktiva e Mbrojtjes 2014.
2. Kodheli: Edukimi është çelësi i suksesit të FA.
3. Presidenti Nishani dhe gjeneral Bazo urojnë paqeruajtësit në Afganistan.
4. Gjeneralmajor Bazo priti komandantin e Gardës Kombëtare të New Jersey.
5. Stërvitja në Hohenfels, eksperiencë në mbështetje të misionit MAT-5.
6. Agjencia e Inteligjencës së Mbrojtjes, në prag të transformimit.

Gazeta në formatin PDF