Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr. 12 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr12_13.jpg1. SHPFA: Merr detyrën shefi i ri i Shtabit të Përgjithshëm të FA.
2. Kremtimi: 101-vjetori i krijimit të Forcave të Armatosura shqiptare.
3. Kronika: Kryeministri Rama viziton Forcat e Armatosura.
4. Speciale: Të rikthejmë librin në bibliotekat ushtarake.
5. Bashkëpunimi: KLSM, vlerësime dhe sugjerime nga pjesëmarrësit.
6. Kulturë: “Himni Kombëtar”, tashmë edhe në faqet e një studimi...

Revista në formatin pdf