Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr. 11 (2013)

mbrojtja_nr11_13.jpg1. Integrimi: Historike, Shqipëria integrohet plotësisht në NATO.
2. Integrimi: Gjeneral Palomeros: Është një ditë e madhe për FASH.
3. Ministeriali: Shqipëria do të vazhdojë të jetë në Afganistan edhe pas vitit 2014.
4. Speciale: Dinamika e NATO-s, rajoni dhe transformimet në ardhje.
5. Intervista: Gjeneral Ahmetaj: Kosova dhe Shqipëria sistem të përbashkët Mbrojtje.

Revista në formatin pdf