Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Ushtarake Shtator 2013

b_250_170_16777215_00___images_revistaushtarake_revista_ushtarake_shtator_2013_2.jpgRubrika e I-rë: Analiza, sinteza dhe vlerësime të sigurisë.
Rubrika e II-të:  Punime nga Akademia e Forcave të Armatosura.
Rubrika e III-të: Studime historike.

Revista Ushtarake në pdf