Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr. 10 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_mbrojtja_nr10_13.jpg1. NATO/Vizita: Kryeministri Rama: Do të jemi në lartësinë e organizatës.
2. Zyrtare: Ministrja e Mbrojtjes, znj. Mimi Kodheli, merr detyrën.
3. Kronika: Bashkëpunimi me SHBA, hidhen hapa të rinj e të rëndësishëm.
4. Speciale: Nënoficeri shqiptar, një rrugë e gjatë drejt konsolidimit.
5. KLSM: Një kontribut shqiptar rajonal i llojit “Smart Approch”.
6. Europa: Albanët dhe simbolika gjeopolitike e hartës së Heinrich Bünting.

Revista në formatin pdf