Ministria e Mbrojtjes - Arkivi 2008-2013

Revista Mbrojtja Nr.8 (2013)

b_250_170_16777215_00___images_mbrojtja_revista_mbrojtja_nr8_13.jpg1. NATO: Aftësia e plotë operacionale e FSK, tregon progres të qëndrueshëm.
2. DIE: Pas 16 vitesh, Delegacioni Italian i Ekspertëve, ngre “spirancën”.
3. PAQE-RUAJTËSIT: Vështrim historik mbi misionet paqe-ruajtëse të OKB-së.
4. SPECIALE: Përballë sfidës së pashmangshme për të qenë institucion elitar.
5. TERRORIZMI E MEDIA: Rëndësia e komunikimit për terrorizmin dhe kuptimin e tij.

Revista në formatin pdf