Ministria e Mbrojtjes

Ministria e MbrojtjesMimi Kodheli ka hyrë në politikë në vitin 2002. Karriera e saj fillon si nënkryetare e Bashkisë së Tiranës më vonë prefekte, anëtare e Parlamentit në rolin e nënkryetares së Komisionit të Ekonomisë dhe Financës. Është trajnuar në fusha të ndryshme të ekonomisë e është Doktorante e Shkencave Ekonomike.
Lexoni më shumë

Më shumë për Video Galerinë

AKTIVITETE & ANALIZE

Ministrja e Mbrojtjes znj.Kodheli vizitë zyrtare në Greqi 14-15 janar 2014 Ministrja e Mbrojtjes, znj. Kodheli zhvilloi në datat 14-15 janar një vizitë zyrtare dyditore në Athinë, me ftesë të homologut të saj z. Dimitris Avramopoulos…
Ministrja Kodheli në Ministerialin Gjithëpërfshirës të Rajonit zhvilluar në Slloveni Tetor 2013Ministeriali konsiston ne dy takime: Ministeriali SHBA-Karta e Adriatikut (A5) si dhe Ministeriali i Mbrojtjes SEDM...
Revista Vizion Strategjik Qershor 2013Botim i QKSM, Nr. 1, Pranverë 2013...
Dokumenti i Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes 11 prill 2013Këshilli i Ministrave të Republikës së Shqipërisë miratoi dokumentin e Rishikimit Strategjik të Mbrojtjes...
Direktiva e Mbrojtjes 2014 07 janar 2014 Dokumenti bazë mbi planet dhe programet e punës e të veprimtarive të MM, të FA në përmbushje të misionit kushtetues, si dhe detyrimeve si vend anëtar i NATO...
Asambleja Parlamentare e NATO në Pragë 12 nëntor 2012 Fjala e mbajtur nga Sekretari i Përgjithshëm i NATO, Anders Fogh Rasmussen në Asamblenë Parlamentare të NATO
në Pragë...
18 Tetor 2012 - Dita Europiane Kundër Trafikimit të Personave 18 tetor 2012Të gjithë së bashku kundër Trafikimit! Respekt për të drejtat e viktimave të trafikimit në Shqipëri – Fund Stigmës
Aleanca SHBA-Shqipëri: shtyllë stabiliteti në një botë gjithnjë e më të pasigurtë 30 qershor 2012Nga Ian J. Brzezinski Uashington - Pikërisht në kohëra pasigurie, partneritetet vihen më tepër në sprovë dhe janë edhe më të rëndësishme...
Albumi i stemave, shenjave, dhe flamujve të Ministrisë së Mbrojtjes 2011Albumi përmban stemat, shenjat dhe flamujt dekorativ të Ministrisë së Mbrojtjes dhe institucioneve të varësisë...
NATO, arrihen objektivat e Samitit të Çikagos 22 maj 2012Rasmussen: "Ne mbërritëm në Çikago me tre objektiva. Ne i kemi arritur ata"...
NATO në Samitin e Çikagos 20 maj 2012Rasmussen: “Sot, miratuam një paketë të fuqishme me më shumë se 20 projekte multinacionalë, që sigurojnë kapacitetet e nevojshme me çmim të përballueshëm".
NATO deklaron kapacitetet e përkohshme të mbrojtjes raketore 20 maj 2012Rasmussen: “Sistemi ynë do të lidhë asetet e mbrojtjes raketore të dhëna në mënyrë individuale nga secili prej Aleatëve...
BE në Samitin e NATO 20 maj 2012 Në Çikago, liderët e BE do të përcjellin vendosmërinë e BE për të rritur më tej aftësinë e tij për të drejtuar sfidat e sigurisë dhe mbrojtjes...
Ministrat e Mbrojtjes bëjnë progres në mbrojtjen kibernetike 04 qershor 2013 Ministrat e Mbrojtjes së NATO ranë dakord se kapacitetet e mbrojtjes kibernetike të Aleancës duhet të jetë plotësisht funksionale deri në vjeshtë...  
Prezantohen në Bruksel arritjet në procesin e demontimit të municioneve 15 maj 2013Deri në shtator të 2009 janë demilitarizuar 2300 ton, në fund të vitit 6500 ton dhe në 2010 arritën në 20600 ton...  
Ministrat e Mbrojtjes të NATO mbështesin konceptin e ri për misionin në Afganistan pas vitit 2014 05 qershor 2013Ministrat e Mbrojtjes së NATO, nënshkruan konceptin e detajuar të misionit të ri të udhëhequr nga NATO...”
Rishikimi Strategjik i Mbrojtjes (RSM) 15 mars 2012 Ky artikull merr shkas nga procesi i filluar kohët e fundit mbi Rishikimin Strategjik të Mbrojtjes (RSM) të Republikës së Shqipërisë si vend anëtar i Aleancës Euroatlantike...
Komandat Ajrore të NATO në Ramstein kalojnë testin e mbrojtjes raketore 04-05 prill 2012Stërvitja shënoi hapin e parë në implementimin e Komandimit dhe Kontrollit të sistemit raketor, një zhvillim që pritet të vazhdojë edhe në vitet në vijim....
NATO, ‘Soft Power’ dhe Mediat Sociale 24 prill 2012Për ata që duan të përdorin “fuqinë e butë” në politikën e jashtme, media sociale ofron mënyra intriguese që i japin publikut mesazhe të paarritshme në të kaluarën...
NATO në vitin 2020 13 prill 2012 Rassmusen: "Kërkimi i ekuilibrit të saktë midis aleatëve është elementi thelbësor për një sukses të vazhdueshëm të NATO për vitin 2020 dhe më tutje."
Bëhu pjesë e Forcave të Armatosura 25 korrik 2013 Kriteret dhe dokumentacioni pë t’u bërë USHTAR PROFESIONIST...
Revista Ushtarake Shtator 2013 Numri i fundit i revistës analizë dhe vlerësime për sigurinë, Punime nga Akademia e Forcave të Armatosura...
Revista Mbrojtja Janar 2014Numri i fundit i Revistës mujore, "Mbrojtja"...
Gazeta Ushtria 31 janar 2014 Numri i fundit i të përjavshmes gazeta "Ushtria"...